+370 687 39377

Profesionali sulčių spaudimo įranga

Užsiimate sulčių spaudimo verslu? Tokiu atveju profesionali sulčių spaudimo įranga yra privalomas Jūsų gamybinio cecho atributas. Perdirbkite žaliavą naudodami ekonomiškus ir patikimus maisto pramonės įrengimus sulčių gamybai – juostinius presus, dekanterius ir specialiai vaisių sulčių pramonei pritaikytas diskines centrifugas.

Savaime suprantama, bet kokį įrangos pasirinkimą priderinsime prie Jūsų individualių gamybinių poreikių bei galutiniam produktui keliamų reikalavimų.

Pramoninis sulčių spaudimas

Siūlome Jūsų žaliavai, produkcijai ir technologiniams procesams pritaikytus profesionalius sprendimus bei įrangą.

Pramoninis sulčių spaudimas, gamyba ir šiuose procesuose naudojami įrengimai:

  • Juostiniai presai
  • Dekanteriai
  • Diskinės centrifugos
  • Sulčių pasterizavimo įranga
  • Sulčių koncentratų gamybos įranga
  • Pramoninės talpos sulčių saugojimui
  • Susijusi technologinė įranga

Profesionali sulčių spaudimo įranga vaisių ir daržovių sultims. Gamyba

Priklausomai nuo žaliavos rūšies (vaisiai, daržovės, uogos) yra naudojama ir skirtinga sulčių spaudimo įranga. Tačiau, nepaisant įrangos skirtumų, bet kokių sulčių gamybos procesai turi vieną bendrą bruožą: griežtus higienos reikalavimus kiekviename sulčių gamybos etape.

Didelė gamybinė rizika dėl žaliavos kokybės užtikrinimo bei aukšti vartotojų reikalavimai, keliami galutiniam produktui, sąlygoja būtinybę įsigyti ne tik sulčių pasterizavimo įrangą, bet ir pasirūpinti tinkamai veikiančiais įrengimais visuose gamybos etapuose – nuo žaliavos rūšiavimo iki sulčių išpilstymo.

Šie įrengimai užtikrina greitą ir saugų žaliavos perdirbimą bei optimalias energijos sąnaudas.

Nepertraukiamo veikimo sulčių spaudimas vyksta uždaroje sistemoje, todėl produkto oksidacija yra itin nedidelė arba jos galima apskritai išvengti.

Pavyzdžiui, mūsų siūlomi dekanteriai yra specialiai suprojektuoti vaisių ar daržovių sulčių gamybai.

Dekanterius naudojant sulčių gamybai taip pat pasiekiami itin geri galutinės produkcijos koeficientai lyginant su žaliavos kiekiu, užtikrinamos nedidelės energijos sąnaudos.

Įrenginio rotorius yra reguliuojamas, taip jį pritaikant skirtingai žaliavos rūšiai bei optimizuojant procesą. Sanitariniai technologiniai standartai yra užtikrinami naudojant veikiančio įrenginio valymo sistemas (CIP). Tokiu būdu trumpėja maisto pramonės įrengimų techninio aptarnavimo laikas ir pasiekiama optimali produkcijos kokybė.


Daugiau informacijos apie: