Kompiuterizuotas pasterizatorius

Pasterizatorius tinka aukštą temperatūrą galinčiuose išlaikyti stiklo, plastiko ar skardiniuose induose supakuotų sulčių ar kitų produktų pasterizavimui. Pasterizavimas / sterilizavimas atliekamas iki 100 C temperatūroje.

Idealiai tinka gaminant: pomidorų padažą, nuluptus pomidorus, aliejuje ar marinate marinuotas daržoves, vaisių sultis ir bet kuriuos kitus produktus, kuriems reikalingi šie procesai:

- pasterizavimas / sterilizavimas vandenyje
- virimas / blanširavimas vandenyje ar kitame skystyje
- virimas garuose

Klausti apie prekę:
Kompiuterizuotas pasterizatorius

    TECHNINIAI DUOMENYS

    Bako tūris:80 / 150 / 220 / 350 litrų
    Maksimali temperatūra pasterizavimo kameroje:100 ° C
    Temperatūra produkto viduje pasterizavimo metu:iki 100 ° C
    Stiklinių indų talpa per vieną ciklą:330 g. 70 / 150 / 280 / 420 vnt.
    CE sertifikatas
    Energija:SGD, metanas, 380 V trifazė elektros energija