Kompiuterizuotas pasterizatorius

Pasterizatorius tinka aukštą temperatūrą galinčiuose išlaikyti stiklo, plastiko ar skardiniuose induose supakuotų sulčių ar kitų produktų pasterizavimui. Pasterizavimas / sterilizavimas atliekamas iki 100 C temperatūroje.
Idealiai tinka gaminant: pomidorų padažą, nuluptus pomidorus, aliejuje ar marinate marinuotas daržoves, vaisių sultis ir bet kuriuos kitus produktus, kuriems reikalingi šie procesai:
- pasterizavimas / sterilizavimas vandenyje
- virimas / blanširavimas vandenyje ar kitame skystyje
- virimas garuose
Klausti apie prekę:
Kompiuterizuotas pasterizatorius
TECHNINIAI DUOMENYS
Bako tūris: | 80 / 150 / 220 / 350 litrų |
Maksimali temperatūra pasterizavimo kameroje: | 100 ° C |
Temperatūra produkto viduje pasterizavimo metu: | iki 100 ° C |
Stiklinių indų talpa per vieną ciklą: | 330 g. 70 / 150 / 280 / 420 vnt. |
CE sertifikatas | |
Energija: | SGD, metanas, 380 V trifazė elektros energija |