Techninė priežiūra maisto pramonės įrengimams
Kuo galime Jums padėti?
Nuolat atliekame maisto pramonės įrengimų techninę priežiūrą daugelio klientų gamyklose. Toliau trumpai apie patį procesą. Skiriame tokius priežiūros etapus:
Susipažįstame su Jūsų turima įranga, gamybos procesu
Sudarome Jūsų įrangos duomenų bazę, nustatome charakteristikas
Įvertiname bendrą įrenginių būklę bei atskirų mazgų ar detalių kokybę
Informuojame Jus kada ateina laikas keisti nuolat susidėvinčias dalis, tokias kaip pvz.: tarpinės, filtrai, guoliai, šarnyrai, transporterių juostos ir kt.
Atsižvelgiant į poreikį, užsakome, pristatome bei sumontuojame atsargines dalis
Laiku atliekama priežiūra – sklandžios gamybos garantas
Techninė priežiūra ir periodinis patikrinimas yra privalomi visiems vairuojantiems automobilius.
Maisto pramonės įrengimų priežiūra ir periodinis įrangos būklės patikrinimas taip pat turėtų tapti geru įpročiu kiekvienam maisto pramonės srityje dirbančiam gamintojui.
Įranga dažniausiai nustoja veikti būtent tada, kai jos labiausiai reikia. O vėluojanti gamyba ir nepatenkinti tiekėjai bei partneriai yra tai, ko Jūsų verslui reikia mažiausiai.
Kaip mes įsivaizduojame tinkamą įrangos priežiūrą?
Visų pirma, tai nuolatinis procesas.
Priežiūros tikslas – prevencinis – užbėgti už akių nemaloniems atvejams, kai Jūsų maisto pramonės įrengimai nustoja veikti pačiu netinkamiausiu metu. Vadinasi, priežiūra turi būti atliekama periodiškai ir sistemingai.
Dažnai pasitaikantys gedimai
Sutrūkę ir nesandarios tarpinės nebegali užtikrinti tinkamos Jūsų produkto kokybės, o blogiausiu atveju netgi gali kelti pavojų su įranga dirbančių žmonių sveikatai.
Susidėvėję guoliai didina trintį įrenginio mechanizmuose, paspartina kitų detalių dėvėjimąsi.
Laiku nepatikrintos įrenginio elektros grandinės gali lemti rimtas problemas įrenginio valdymo bloke ir neišvengiamas gamybos prastovas.
Tai tik keletas situacijų, kada laiku ir periodiškai atliekama įrangos priežiūra gali padėti išvengti minėtų nesklandumų Jūsų gamybiniame procese.
Taip pat: